Számítógépek, laptopok teljes körű állapotfelmérése

A számítógépeket, laptopokat és egyéb műszaki cikkeket érdemes rendszeresen felülvizsgáltatni annak érdekében, hogy az egyéni igények szerint működjenek. A szakemberek segítenek feltárni a problémákat, és szükség esetén elvégzik az alkatrészek tisztítását, cseréjét.ÂÂ

Számítógépek, laptopok teljes körű állapotfelmérése

Ventilátor tisztítás, alkatrészcsere

A szakemberek először átvizsgálják a rendszert és felmérik annak állapotát. Néha elegendő az operációs rendszer frissítése, de néha mélyebbre kell ásni, hogy a probléma oka feltárásra kerüljön. Sok esetben a ventilátoron megtapadó por okozza a problémát, ha ugyanis ez a nélkülözhetetlen alkatrész nem esik át rendszeres tisztításon, akkor a szennyeződések nagymértékben lelassíthatják a számítógép működését. Amennyiben a munkatársak úgy látják, hogy a ventilátor valamilyen oknál fogva már nem tudja betölteni a szerepét, akkor javasolják annak cseréjét. A ReelComp laptop szerviz szakemberei precíz és gyors munkát végeznek.ÂÂHa az eszköz annyira lelassul, hogy már szinte használhatatlanná válik, akkor is rendelkezésre áll a laptop szerviz Tatabánya városában.

Adatmentés és vírusírtás

A lassú működésért nem mindig a ventilátor okolható, bizonyos esetben ugyanis a probléma forrása nem más, mint a tűzfalon átjutó vírus, mely képes arra, hogy jelentős mértékben lecsökkentse a gép teljesítményét. Ilyen esetben szükség lehet az adatmentésre és természetesen a vírusirtás elvégzésére is. Az állapotfelmérés, az alkatrész tisztítás, az alkatrész csere és a szoftverfrissítés sem ütközik akadályokba, ha ezeket a feladatokat a ReelComp munkatársai végzik el. A több éves tapasztalatuknak köszönhetően maximálisan meg tudnak felelni a felhasználók által támasztott elvárásoknak.


Címkék: Hasznos, Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-03-22