Remek üzleti ajánlatok egy helyen

Egy vállalkozás elindítása nem kis feladat, ráadásul rengeteg szakemberrel kell egyeztetni és mindegyik munkáját külön-külön ellenőrizni. Ez roppant nagy teher, hiszen az induláskor még rengeteg más fontosabb teendő is van. Érdemes olyan cégekkel dolgozni, ahol sok szolgáltatást kínálnak egy helyen, ezzel rengeteg idő és pénz takarítható meg.

Remek üzleti ajánlatok egy helyen

Webes szolgáltatások egy helyen

Az induló vállalkozásoknak kiemelt figyelmet kell szentelniük az online megjelenésükre és a kialakuló arculatukra. Ha ezeket több helyen kell megrendelni, akkor fennáll a veszélye, hogy a két kivitelező nem tud azonosulni a másik munkájával, kavarodás lesz belőle, és természetesen az ügyfél fogja meginni az egésznek a levét. Szerencsére vannak olyan cégek, ahol egy kézben tudják tartani az arculati és online marketing elemeket. Ilyen kivitelező cég például a tatabányai székhellyel működő ReelWeb Kft. A csapat nagyon felkészült, és készséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Áraik megfizethetőek, és viszonylag gyorsan is dolgoznak. Egy átlagos weboldal és a hozzá tartozó arculat 3-4 héten belül elkészülhet, persze függ az adott ügyfél hozzáállásától és az anyagok szolgáltatásától is.

Az alábbi szolgáltatásokkal tudják támogatni a hozzájuk forduló megbízóikat:

  • Magán és céges arculat tervezése
  • Bemutatkozó és céges weboldalak készítése, karbantartása, üzemeltetése
  • Alap és komplex webáruházak készítése, karbantartása, üzemeltetése
  • Teljes körű keresőoptimalizálás
  • Minőségi tartalomkészítés
  • Belföldi és külföldi linképítés
  • Online marketing kampányok készítése

Látható, hogy a segítségükkel elég nagy tehertől lehet megszabadulni, hiszen a teljes online megjelenést és marketinget egy helyen lehet intézni. Az általuk nyújtott üzleti tanácsok külön hasznosak, hiszen a cég 15 éves tapasztalattal rendelkezik a webes szolgáltatások terén. Érdemes kipróbálni őket, ha valaki olyan céget keres, akikre hosszú távon számíthat.


Címkék: Honlap programozás, Üzleti tanácsok
Dátum: 2019-06-04