Miért fontos a webáruház elemzés?

A webáruház elemzés akkor szükséges, ha valami nem megy jól az online értékesítés során, a tulajdonosnak pedig fogalma sincs, mi lehet a hiba oka. Ebben az esetben egy elemzés nagyon sok mindenre fényt deríthet, olyan problémák is napvilágra kerülhetnek, amire senki nem is gondolt a tervezés során.

Miért fontos a webáruház elemzés?

Hatékony webáruház elemzés gyorsan

A fokuszwebaruhaz.hu olyan szolgáltatást biztosít, amit mindenképpen érdemes igénybe venni azoknak a webáruház tulajdonosoknak, akik nem elégedettek webáruházuk jelenlegi termelésével, forgalmával vagy éppen a statisztikai adatokkal. A webáruház elemzés gyorsan elkészül (maximum 5 munkanap), és akár olyan problémákra is fényt deríthet, amit sem a tervezéskor, sem pedig az üzemeltetés során nem vettek figyelembe.

A weboldalt szerkezetileg, tartalmilag és keresőoptimalizálási szempontok szerint vizsgálják több különböző szakember szemszögéből. Így sokkal kisebb az esélye annak, hogy elsiklanak valamilyen hiba felett. Minden észrevételt egy jól átlátható dokumentumban rögzítenek, képekkel illusztrálnak annak érdekében, hogy semmi félreértés ne legyen az értelmezés és a javítás során. Azok az ügyfelek, akik nem rendelkeznek programozó csapattal, kérhetik, hogy mellékeljenek javítási útmutatót is a hibalista mellé. Természetesen igény esetén a fokuszwebaruhaz.hu csapata is el tudja végezni a javításokat, sőt talán még ez a legjobb megoldás, mert így biztosan minden hiba szakszerűen lesz orvosolva.

A javítások után folyamatos ellenőrzés és a visszacsatolások kiértékelése zajlik egészen addig, amíg a megrendelő elégedett nem lesz webáruháza teljesítményével. A közös munka hozzávetőlegesen két-három hónap alatt végbemegy, de nyilván attól is függ, milyen méretű webáruházról van szó, és mennyi hibát tartalmaz. Abban az esetben, ha több hónapos javítási folyamat keletkezne, akkor a szakemberek inkább új webáruház építése mellett teszik le a voksukat, hiszen sokkal gazdaságosabb és jobb megoldás lehet, mint egy hibákkal teli meglévő megoldást foltozgatni, javítgatni.


Címkék: Honlap programozás, Webáruház elemzés
Dátum: 2019-03-18