Tantra massage par intim massage aarhus

tantra massage par intim massage aarhus

LIV I KÆRLIGHEDEN – parweekenderne. Kære jer to, der gerne vil fordybe jer i kærligheden – sammen. I tilbyder Trine Dupont og jeg selv en række retreats for jer, der gerne vil give hinanden, jer selv og kærligheden opmærksomhed. Måske en julegaveide til din partner. SE HER FOR MEGET MERE INFORMATION. tantra-temple-copenhagen-frontpage Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed er. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og. KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler. Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til etablerede par som måske er gået død i det intime samliv og trænger til liv, inspiration, fornyelse, langsomhed og sanselighed. Der er så meget godt at hent i tantraens.

Videos

Ayurveda & Thai Yoga Massage with Bartosz Bobkowski Tantramassage for kvinder. Mød dig selv i mødet med mig i en sanselig tantramassage, hvor vi slipper dagligdagen og er med det der der - lige nu hellere en gang for meget end for lidt. Tantramassagen er ofte intens og intim på samme tid, så derfor er det vigtigt at du er sund og rask – ligesom jeg selvfølgelig er det. KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler. Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til etablerede par som måske er gået død i det intime samliv og trænger til liv, inspiration, fornyelse, langsomhed og sanselighed. Der er så meget godt at hent i tantraens. Almindelig sex. Såvel tantra, tantramassagen og tantra sex adskiller sig fra den almindelige ”husmor” sex, ved at der ikke er noget decideret formål. Og det er der ofte i den sex, som de fleste normale par dyrker. I mine tidligere forhold endte min partner og jeg altid med at fokusere på de tre samme steder.

Tantra massage par intim massage aarhus - havde været

Weekenden bliver helt sikkert noget, som I ikke har prøvet før. Og var der et ledigt spot i en weekend — kunne jeg blive helt desperat, indtil jeg fandt en måde at fylde hullet ud på. Udforsker livet i alle dets facetter. Vi skaber et trygt rum og en ramme, hvori I som par kan åbne ind til sanselighed og nærvær med hinanden på en legende og seriøs måde.