Job rengøringshjælp søges solcenter nørrebro

Vi søger en sælger på deltid til vores DSB 7-Eleven butik på Snekkersten station. Du har en dynamisk arbejdsdag, hvor du har kunden i centrum og fokus på, at butikken altid er indbydende. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er udadvendt, smilende og trives med at sælge. Derudover er du positiv og energisk,  Termes manquants : solcenter. Jeg er filipernerne søger jobbet som rengørings hjælpe. Jeg er gift med in Dansker. Bor i Kirke Hyllinge. Jeg taler og forstå dansk. Kontakt nu · Ana C. | Kirke Hyllinge. Fra kr per time/t 2 verifikationer Alder: 40 Erfaring: 10+ år. High end, extremely qualified cleaner looking for a part time or full time job. Hi, my name. Jeg søger en handicaphjælper på 15 timer om ugen (timetallet kan variere fra uge til uge), hvor timerne typisk er fordelt over dage. Kunne du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en kort ansøgning til karljohan3@pastecode.eu omfattende en beskrivelse af dig selv, hvad du tidligere.

Videos

Rengøring København Ø Hovedstadens Erhvervs Rengøring Find hjælp til privat rengøring i København Nordhavn på pastecode.eu Registrer dig gratis nu, og find den helt rette rengøring privat. Find privat rengøring nær dig. Kommunen kommer på uanmeldte besøg og tjekker om alt er i orden og at den unge pige ikke bliver "misbrugt" som rengøringshjælp Luk kommentar MEN jeg skrev også at det handlede om at passe børnene og at vi havde pastecode.eu er i . jeg er en pige på 18 og søger job som ung pige i huset for vil gerne. 29/09/, Hudhelse AS søger kunde- og produktekspert innen estetisk medisin, Danmark, København, Frederiksberg, HUDHELSE AS. 29/09/, FOG LYNGBY SØGER TRÆLAST-ELEVER TIL EN SPÆNDENDE, AFVEKSLENDE OG LÆRERIG ELEVTID! Danmark, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal.

Job rengøringshjælp søges solcenter nørrebro - tog

Send straks ved ny annonce Send dagligt Tilmeld. Samtidig skal du være udadvendt og fleksible. Vi har en uformel tone og et godt humør, hvor vi vægter trivsel højt. Det kan nemt skræddersys din virksomheds behov — uanset om det er et åbent kontorlandskab eller mange små kontorer.